Εθνική Λυρική Σκηνή. Δωρεάν εισιτήρια σε 1500 ανέργους για την Τραβιάτα

Εθνική Λυρική Σκηνή. Δωρεάν εισιτήρια σε 1500 ανέργους για την Τραβιάτα

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διαθέτει 1500 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Τζουζέπε Βέρντι «Τραβιάτα»
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει τη δυνατότητα σε ανέργους να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή παραγωγή όπερας στο Ηρώδειο, με στόχο να κάνει τη λυρική τέχνη προσβάσιμη σε όλους.

Ως εκ τούτου διαθέτει 1500 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους στη γενική δοκιμή της όπερας του Τζουζέπε Βέρντι «Τραβιάτα» την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2019 στις 21.00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η δημοφιλέστατη «Τραβιάτα» του Τζουζέπε Βέρντι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Ο άτυχος έρωτας της «Κυρίας με τις καμέλιες» για τον Αλφρέντο Ζερμόν, όπως τον εμπνεύστηκε και τον μελοποίησε ο Τζουζέπε Βέρντι μέσα από μελωδίες μοναδικής δύναμης, οι οποίες γράφονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά, θα ζωντανέψει σε μια νέα παραγωγή σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου στο οπερατικό του ντεμπούτο. Πρωταγωνιστούν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι μονωδοί με διεθνή καταξίωση.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της «Τραβιάτας» -με την επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας- θα γίνει στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα / τηλεφωνικό κέντρο: 2130885700), τις εξής μέρες και ώρες:

– Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 από τις 11.00 έως τις 18.00

– Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 από τις 10.00 έως τις 16.00.

Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο εισιτήρια